Over Arma
Breed assortiment, goede kwaliteit, concurrerende prijzen, uitstekende service

Arma Machine Verhuur is een van de ruimst gesorteerde bedrijven in de regio voor de verhuur van machines, gereedschappen, steigers en hoogwerkers. Honderden professionele aannemers, schildersbedrijven, dakdekkers, installateurs en industriële bedrijven doen met de regelmaat van de klok een beroep op Arma.

Oprichting

Arma Verhuur werd in 1978 opgericht door Gerie Sanders en zijn vrouw Ans Sanders- Meijrink. Vanuit een vestiging in Arnhem werd naam gemaakt als verhuurbedrijf van machines en horeca-artikelen. In 1992 werd een tweede vestiging geopend in Veenendaal, waarna in 2003 de machineverhuur en de verhuur van horeca-artikelen werd gesplitst.

Werkgebied

De driehoek Veenendaal-Ede-Arnhem wordt beschouwd als het primaire werkgebied, hoewel ook steeds meer bedrijven uit de provincie Utrecht (en zelfs nog verder) Arma weten te vinden.

Breed assortiment

Met de opening van een vestiging aan de Lorentzstraat in Ede in 2007 zette Arma Machine Verhuur een grote stap vooruit. Er werd een nieuwe klantengroep aangeboord, zowel in de professionele sector als particulieren. De vestiging in Ede (600 m2 vloeroppervlak) voert hetzelfde brede assortiment professionele machines, gereedschappen en steigers als het bedrijf aan de Nijverheidslaan in Veenendaal (1.000 m2).

Huren steeds populairder

Het succes kan mede worden verklaard uit de toenemende populariteit van huren boven kopen. Geen investeringen voor machines, materieel en gereedschappen die maar incidenteel worden gebruikt, geen omkijken meer naar schoonmaak, onderhoud, ( periodieke) keuringen en opslag. Bovendien verhuurt Arma uitsluitend moderne en professionele machines die goed zijn onderhouden. Prijstechnisch is Arma minimaal concurrerend met andere verhuurbedrijven.

Kwaliteit, prijs en service

Naast kwaliteit en prijs, zet Arma in op service. Het verhuurteam is deskundig en hulpvaardig, en de bedrijfsleiding houdt scherp in de gaten welke assortimentuitbreidingen noodzakelijk zijn. Regelmatig wordt ook tot aanschaf overgegaan naar aanleiding van een concreet verzoek van een klant. Ook speciale verzoeken nemen wij graag in behandeling.

Reserveren en offertes op maat

Wilt u er zeker van zijn dat een machine of materieel op de dag dat u het nodig heeft beschikbaar is, reserveer dan tijdig. Met één telefoontje is het geregeld. In het geval u meerdere machines nodig heeft, of voor een langere periode, vraag dan naar een offerte-op-maat . U bent dan verzekerd van een gegarandeerd scherpe prijs.

Onze vertegenwoordiger komt u desgewenst persoonlijk bezoeken en/ of gaat specifieke locaties bekijken om u zo optimaal mogelijk te kunnen adviseren.

Directie

Arma Machine Verhuur is eigendom van Ronald Heij en zijn vrouw Ellen Heij-Sanders (een dochter van de oprichters) . Zij voeren samen de directie en zijn beiden dagelijks bij de bedrijfsvoering betrokken.


 
 Ellen Heij-Sanders 
   Ronald Heij
     
© Copyright 2016 Arma Machine Verhuur Privacybeleid Webdesign: Tamara Design
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.